Termékek Menü

Gyöngy szív kegyeleti ékszer

Ár:
12.990 Ft
Cikkszám: 009035
Elérhetőség: Előrendelhető

A kézműves termék, egyedi kegyeleti ékszer. Gyöngyökből készült, belül üreges. A hamvakat kis tartályban helyezzük el az ékszeren belül, melyet belevarrunk, ezért az ékszer töltése házilag nem megoldható. A betöltést díjmentesen végezzük.

Az organza szalag méretét kérés szerint állítjuk be.

Méret:

  • szélesség: 3 cm
  • magasság: 3 cm
  • vastagság: 1 cm

Ha a hamvasztás még nem történt meg, már a hamvasztás megrendeléskor jelezzék a temetkezési szolgáltatónál, hogy egy jelképes mennyiséget külön szeretnének átvenni. Amennyiben a hamvasztás már megtörtént és szeretnének különválasztani egy részt kegyeleti ékszerbe, forduljanak hozzánk bizalommal, segítségükre leszünk!

További információt ezeken az elérhetőségeken kérhet:

Emailben: info@kegyeletiaruhaz.hu

Telefonon: (30) 362 1520  

Átlagos értékelés: Nem értékelt

További tudnivalók

Szórásos temetés esetén sokakban felmerül a gondolat, hogy szeretnének valamit megőrizni, folyton maguknál hordani a szeretett elhunyt fizikai valójából. Van, akinek ez könnyíti meg az elválást, segít feldolgozni a veszteséget, erőt ad a mindennapok nehézségeihez, az elhunyt hiányának elviseléséhez. Lehetőség van arra, hogy a hamvasztás során a hamvakból egy jelképes mennyiséget külön válasszanak és kegyeleti ékszerben helyezzük el oly módon, hogy a kiszóródás kizárt legyen és lehetőség legyen arra, hogy a hamvakat akár egész nap magunknál, vagy otthon kialakított emlékhelyen tartsuk.  

Paraméterek

Anyag fém
Forma medál

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!